Sweet Designs

Amy Atlas, wie kent haar niet: de 'sweet table-guru' uit Amerika. Ik houd haar blog nauwlettend in de gaten en kijk altijd verlekkerd naar haar prachtige sweet tables.

2214

Door Alma Streefkerk – Vorig jaar bracht zij het boek ‘Sweet Designs’ uit. Hierin komen vijftien sweet tables aan bod, met thema’s als ‘Forever Chanel’, ‘Pastel Pretty’, ‘Honey, I love you’ en ‘Apple of my eye’. Bij elke sweet table vertelt Amy Altas hoe je al dat lekkers bakt, hoe je de decoraties in elkaar knutselt, welk snoepgoed je er bij kunt kopen en hoe je de tafel helemaal naar jouw smaak kunt stylen en presenteren. Met de tips van Amy Altas, kun je jouw sweet table zo eenvoudig of uitgebreid maken als je zelf wilt. Ook kun je de onderdelen van de verschillende sweet tables met elkaar mixen & matchen.
Amy Atlas heeft er echt werk van gemaakt. Het boek telt bijna 400 pagina’s en staat vol heerlijke recepten, handige tips en prachtige foto’s. Ik mis wel een planning en een tijdsindicatie. Het maken van een sweet table is een groot project, waar je vaak meerdere dagen over doet. Waar begin je mee? En hoe lang duren alle verschillende onderdelen? Het zou fijn zijn om dit te weten, zodat je weet wat je jezelf op de hals haalt. Ook is het boek in het Engels geschreven. Maar door duidelijke how-to’s en de vele fGrotografie - Mariska de Groot 2013oto’s hoeft dat geen probleem te zijn. Ik maakte bijvoorbeeld de gele sweet table hiernaast op de foto.

Amy Atlas levert met Sweet Designs hét handboek voor Sweet Tables, die iedereen in haar kast moet hebben!

 

 

 

 

 

 


Titel: Sweet Designs
Auteur: Amy Atlas
Uitgever: The Stonesong Press
ISBN: 9781401324407
Aantal pagina’s: 376
Aantal projecten: 15
Taal: Engels
Adviesprijs: €23,99
Moeilijkheidsgraad: uitdagend