Spiderman en Hello Kitty taart

Laatst heb ik een leuke taart gemaakt; de helft Spiderman en de andere helft Hello Kitty!

1813

Door Romilda Fraterman – een echte Spiderman en Hello Kitty taart dus! Super gaaf om te doen en het resultaat is ook erg leuk geworden, al zeg ik het zelf.

Het grote spinnenweb van Spiderman en de snorharen van Hello Kitty zijn van dropveters. Ook zijn de letters van Spiderman in “web getekend” en de letters van de Hello Kitty bekleed met mini marshmallows. Zo vrolijk! De vulling is botercrème met verse aardbeitjes erdoorheen, lekker fris.

 

 

Daarnaast heb ik mijn eigen verjaardag mogen vieren, alweer een jaar ouder en wijzer geworden! Natuurlijk hoorde daar ook een taart bij. Gezien ik zelf geen groot fan ben van marsepein of fondant, heb ik gekozen voor een verse slagroomtaart met leuke print erop.

De taart is gevuld met slagroom en verse aardbeien en de zijkanten bedekt met nougatine en op de bovenkant ook lekker nog wat vers fruit en chocolaatjes, hmm! Fris en vrolijk, en wat heeft hij gesmaakt! Al met al was het een hele leuke en gezellige dag; kan ik er weer een jaar tegenaan!

Tot de volgende keer!

Liefs Romilda