Sinterklaasschnitt met speculoos crème

Romilda maakte een Sinterklaasschnitt met speculoos crème tijdens een cursus. Lees haar ervaring!

1740

Door Romilda Fraterman – Afgelopen maand heb ik een cursus gedaan voor een Sinterklaasschnitt maken met speculoos crème. Het was voor mij niet echt iets nieuws om te leren, maar wel erg gezellig om te doen, en ook het resultaat mocht er weer wezen!

De Sinterklaasschnitt bestaat uit 3 lagen, opgevuld met speculoos crème. Aan de zijkant gedecoreerd met nougatine en sprinkles en de bovenkant gedecoreerd met kruidnootjes en schuimpjes om het helemaal af te maken.

De schnitt heeft het alleen niet gered tot Sinterklaas…Wat hebben wij gesmuld!

De weken erna ben ik helaas (en nog steeds) ziek geweest waardoor ik niet aan bakken toe ben gekomen. Dat is even “afkicken”hoor! Daarom wil ik mijn blog voor nu afsluiten door iedereen een warm en gezellig kerstfeest te wensen en een spetterend 2016 vol nieuwe baksels en probeersels!

Tot volgend jaar,
Liefs van Romilda