Recipe Tag: taart

Mermaid Taart

Deze vrolijke mermaidtaart past helemaal bij het seizoen! Combineer hem met de cakesicles, cupcakes en petit fours tot een complete sweet table.

Recept van Bronwyn van Zundert- Willemse, cake-o-topia.nl

In MjamTaart- Zoet Magazine 73 gaan we aan de slag met het thema 'Diep in de zee'. Maak cakesicles, cupcakes en petit fours in dit zomerse thema. Lees het hele artikel online (gratis voor abonnees)

Heerlijke paastaart met marsepein

Mooie en zoete lekkernijen mogen niet ontbreken met Pasen. Deze feestelijke paashaastaart met marsepein is prachtig om te zien en een heerlijke verwennerij. De schattige kuikentjes en de eitjes zijn helemaal in de sfeer van Pasen en staan super gezellig op de Paastafel. Met deze mooie taart verras je je hele familie. En hij zal zeker bij iedereen in de smaak vallen.

Marsepein is een heerlijk ingrediënt, dat door de fijne zoete amandelsmaak veel in taarten wordt gebruikt. De paastaart is heerlijk bij het paasontbijt en als afsluiter van de paasbrunch of het paasdiner. Een tongstrelende verleiding waar je geen genoeg van krijgt! Dit recept is met witte chocolade-eitjes. Maar je kunt de taart natuurlijk ook versieren met eitjes van melkchocolade en pure chocolade, of alledrie de soorten gebruiken voor een echte smaakexplosie.

Glühweintaartjes

Glühweintaartjes

Een heerlijk recept voor tijdens de feestdagen.

Recept uit: ‘Winterkoekjes bakken’, Agnes Prus, ISBN 9789462501867, € 12,99, Forte Culinair

topsy turvy

Basis Topsy Turvy stap-voor-stap

Stap-voor-stap uitleg voor een Topsy Turvy taart