Deze vrolijke mermaidtaart past helemaal bij het seizoen! Combineer hem met de cakesicles, cupcakes en petit fours tot een complete sweet table.
Recept van Bronwyn van Zundert- Willemse, cake-o-topia.nl
In MjamTaart- Zoet Magazine 73 gaan we aan de slag met het thema 'Diep in de zee'. Maak cakesicles, cupcakes en petit fours in dit zomerse thema. Lees het hele artikel online (gratis voor abonnees)
Cake met rode bieten. Lekker anders! Verwerk de bieten in het cakebeslag voor een heerlijke smaak en bijzondere kleur
Appels, dadels & noten... ook veganistisch door de boter uit dit recept te vervangen voor kokosolie!
Fotografie en recept: Anke Nederkoorn, MadeByAnke
Deze chocolade tulband heeft wel een heel speciaal ingrediënt: stout bier!
Een heerlijke caramel cake met stroopwafel
Een cake bakken. Het klinkt zo gemakkelijk, maar hoe doe je dat nu eigenlijk goed?