yoghurtcake
yoghurtcake

Yoghurtcake

  ,

juli 25, 2017

Yoghurtcake met frambozenvulling; daar kan echt niemand vanaf blijven!

Fotografie en recept: Anke Nederkoorn, MadeByAnke

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 40 mins

Ingrediënten

3 eieren

snufje zout

180 g suiker

220 g boter

200 g meel

2 tl bakpoeder

100 g yoghurtVerwarm de oven voor op 180°C. Bekleed de bakvorm met bakpapier.

Aanwijzingen

1Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed de bakvorm met bakpapier.

2Klop twee eiwitten met zout en 90 g suiker stijf. Mix twee eidooiers, een ei, suiker en boter schuimig. Zeef meel en bakpoeder en meng het door het boter-suikermengsel.

3Voeg de yoghurt toe. Spatel het stijfgeslagen eiwit door het deeg. Doe het deeg in de bakvorm en bak de cake in 40 minuten gaar. Laat afkoelen op een taartrooster.

Deze cake is erg lekker met een frambozenvulling.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.