0
    yoghurtcake
    yoghurtcake

    Yoghurtcake

      ,

    juli 25, 2017

    Yoghurtcake met frambozenvulling; daar kan echt niemand vanaf blijven!

    Fotografie en recept: Anke Nederkoorn, MadeByAnke

    • Prep: 20 mins
    • Cook: 40 mins

    Ingrediënten

    3 eieren

    snufje zout

    180 g suiker

    220 g boter

    200 g meel

    2 tl bakpoeder

    100 g yoghurtVerwarm de oven voor op 180°C. Bekleed de bakvorm met bakpapier.

    Aanwijzingen

    1Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed de bakvorm met bakpapier.

    2Klop twee eiwitten met zout en 90 g suiker stijf. Mix twee eidooiers, een ei, suiker en boter schuimig. Zeef meel en bakpoeder en meng het door het boter-suikermengsel.

    3Voeg de yoghurt toe. Spatel het stijfgeslagen eiwit door het deeg. Doe het deeg in de bakvorm en bak de cake in 40 minuten gaar. Laat afkoelen op een taartrooster.

    Deze cake is erg lekker met een frambozenvulling.

    00:00

    0 Reviews

    All fields are required to submit a review.