

2 Reviews
Laura
augustus 11, 2017
Ik heb dit recept uit geprobeerd, jammerlijk mislukt. De taart is niet gerezen en bleef dus plat waardoor niet in drie plakken te snijden. Tevens staat bij twee denk ik een fout, er staat dat je de bloem erdoor moet doen. Lijkt me niet door de vulling?
Ik kon helaas de taart niet afmaken, maar is 3,5 u in totaal in de oven niet veel te lang voor een cake? Verbrand de cake dan niet?
Mirthe
november 16, 2020
Precies hetzelfde gehad als bij Laura ^^. De (red) cake rijst niet goed omhoog, kon er ook geen 3 plakken uitsnijden. Ik zal het gewoon door de helft doen. De cake was ook nog wat plakkerig.
De bloem mag er wel doorheen, dit omdat je dan het scheuren tegen gaat.
De taart was opzich goed gelukt maar ik moest hem wel helemaal bedekken met de roomkaas-botercreme. De taart was helaas niet mooi vanuit zichzelf.
Een taart met een hoop tijd, moeite en versieringen. Hij smaakte goed!
Dit recept komt uit een cheesecake boek van Berko! Super leuk boek