MjamTaart - 4 augustus 2016 0 EmailTweet Muntcake Cake, Recepten augustus 4, 2016 Een heerlijke cake met muntsmaak. Je kunt hem bijvoorbeeld vullen met een heerlijke lycheevulling. Fotografie en recept: Anke Nederkoorn, Made By Anke Prep: 20 mins Cook: 40 mins Ingrediënten200 g suiker3 eieren200 g roomboter200 g meel2 tl bakpoeder6 After Eight Aanwijzingen1Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed de bakvorm met bakpapier. Laat de stukjes After Eight in de magnetron smelten.2Mix eieren, suiker en boter schuimig. Zeef meel en bakpoeder en meng het door het boter-suikermengsel. Roer de gesmolten After Eight door het deeg. 3Doe het deeg in de bakvorm en bak de cake in 40 minuten gaar. Laat afkoelen op een taartrooster.De muntcake is Ø 20 cm 00:00 0 Reviews Your review ...All fields are required to submit a review.Your name ... Your email ... Δ