0
    muntcake
    muntcake

    Muntcake

      ,

    augustus 4, 2016

    Een heerlijke cake met muntsmaak. Je kunt hem bijvoorbeeld vullen met een heerlijke lycheevulling.

    Fotografie en recept: Anke Nederkoorn, Made By Anke 

     

    • Prep: 20 mins
    • Cook: 40 mins

    Ingrediënten

    200 g suiker

    3 eieren

    200 g roomboter

    200 g meel

    2 tl bakpoeder

    6 After Eight

    Aanwijzingen

    1Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed de bakvorm met bakpapier. Laat de stukjes After Eight in de magnetron smelten.

    2Mix eieren, suiker en boter schuimig. Zeef meel en bakpoeder en meng het door het boter-suikermengsel. Roer de gesmolten After Eight door het deeg.

    3Doe het deeg in de bakvorm en bak de cake in 40 minuten gaar. Laat afkoelen op een taartrooster.

    De muntcake is Ø 20 cm

    00:00

    0 Reviews

    All fields are required to submit a review.