0
    koffiebrownies
    koffiebrownies

    Koffiebrownies

      , ,

    november 16, 2017

    Smeuïge brownies met een vleugje koffie

    Recept uit het boek ‘Bakken - Het basisbakboek met 350 recepten’, Peter Balcaen, Fotografie: Athina Balcaen, ISBN 9789401441353, € 39,99, Uitgeverij Lannoo N.V.

    • Prep: 25 mins
    • Cook: 35 mins

    Ingrediënten

    200 g pure chocolade

    200 g melkerijboter

    100 ml volle room

    2 el oploskoffie

    4 eieren

    200 g kristalsuiker

    170 g bruine basterdsuiker

    180 g zelfrijzend bakmeel

    Aanwijzingen

    1Laat de chocolade samen met de boter, de room en de oploskoffie au bain-marie smelten.

    2Klop de eieren met de kristalsuiker en de bruine suiker los tot een luchtige massa met behulp van de ballongarde.

    3Spatel de bloem onder de eiermassa en voeg die vervolgens toe aan de chocolademengeling.

    4Roer het geheel mooi glad. Verdeel het beslag over de muffinbakvorm. Bak de brownies in een voorverwarmde oven van 190 °C gedurende 35 minuten

    koffiebrownies

    00:00

    0 Reviews

    All fields are required to submit a review.