
december 13, 2017
Een gezonde, lekkere en gemakkelijke banaan-aardbeienkwart van Foodsisters.
Van Foodsisters: gezonde, lekkere & makkelijke recepten zonder suiker zijn meer dan 30.000 exemplaren verkocht. Ook in hun nieuwe boek laten de Foodsisters zien dat koolhydraatarm en minder suiker eten helemaal niet moeilijk is, en zelfs heel goed smaakt! In Gezond slank met de Foodsisters nemen zij je bij de hand en laten je ervaren dat je van goed en gezond eten meer energie krijgt en je lekkerder in je vel zit.
Gezond slank met de foodsisters Janneke en Amande Koeman
Paperback met flappen
Prijs: € 20,- | 160 pag.
ISBN: 9789046822654
Uitgeverij Nieuw Amsterdam
1Maal de noten fijn in de blender. Roer de koekkruiden door het notenmengsel. Smelt de boter in een steelpan. Roer dit door het notenmengsel en giet in een springvorm.
2Druk het met een lepel goed aan. Zet 30 minuten in de koelkast.
3Pureer de banaan met een staafmixer. Doe de bananenpuree in een pannetje en verwarm dit 2 minuten op laag vuur. Week de gelatine 5 minuten in koud water en knijp uit en roer door de bananenpuree. Laat het mengsel iets afkoelen.
4Mix vervolgens de kwark, slagroom, mascarpone door de puree tot een romige consistentie. Stort dit vervolgens dan op de notenbodem. Laat de taart minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.
Van Foodsisters: gezonde, lekkere & makkelijke recepten zonder suiker
LET OP! Door de noten, slagroom en mascarpone heeft deze taart wel veel calorieën. Dit is dus een traktatie voor bij de verjaardag.