

5 Reviews
Charly
juni 28, 2020
De cake is keihard en ook wel heel zoet. Dus de volgende keer zal ik toch een beetje sleutelen aan tijd, temperatuur en suiker..
Mirjam
mei 1, 2020
De amandelcake is heerlijk. Elke oven is weer anders. Ik heb de oven op 175 graden gezet en 30 minuten er in geprikt. De amandelcake bleek gaar te zijn.
Karin
maart 27, 2020
40 min was echt max. En een beetje citroenrasp toevoegen en snufje kaneel.
Henny geelen
maart 16, 2020
best lekker maar òf de temperatuur klopt niet òf de tijd klopt niet of zelfs allebei! Te hard geworden!
Ook heb ik de hoeveelheid suiker drastisch teruggebracht! Naar onze smaak véél te zoet.
ton.hoogesteger
maart 4, 2022
vanmorgen gemaakt is al bijna op zo lekker heb alleen de baktijd met 10 min verkort hij is perfect