Popeye 3D cake, Miniontaart en leuke hebbedingen

Het leven is wat je ervan bakt!

1580

Lieve lezers van MjamTaart,

Wat heb ik mij weer lekker vermaakt afgelopen weken!

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb mij namelijk bezig gehouden met o.a deze stoere Popeye 3D cake. Hij is deels gemaakt van cake en deels met Rice Krispies. Het was nog een hele uitdaging hem na te maken. En toen ik eenmaal bezig was vond ik dat Olijfje er ook bij moest. Dus heb ik haar ook geboetseerd. Haar hartje komt er een beetje uit, omdat ze zo gek is op Popeye, die druk bezig is een blik spinazie open te knijpen.

 

 

 

 

 

 

 

Een Minion taart mocht niet ontbreken op de verjaardag van Keano. Wat een plezier om deze te maken. Lekker gevuld met verse aardbeitjes, hmm!

Voor mijn allerlaatste blog voor De Bakclub heb ik een tutorial van deze mooie meringue rozenkrans  gemaakt, zodat jij straks ook kunt leren deze prachtige rozen te maken. Helaas heeft De Bakclub besloten er mee te stoppen, waardoor dit voor hun mijn laatste blog zal zijn. Maar hier bij MjamTaart kun je alles volgen!

 

 

 

 

Deze geweldige tas en portemonnee van The Shoe Bakery mocht ik ontvangen van The Little Cake Shop. Zoet zijn ze, zo leuk!

Bij de MjamTaart kun je nu onderstaande set bestellen van Decora; een engelstalig boek met uitstekers zodat je zelf ook deze prachtige bloemen kunt leren maken! Dat wilde ik ook wel, uitgeleerd ben ik tenslotte nooit! Het is echt een aanrader.

Intussen ben ik bezig met een Collab stuk voor ACADA Australie, een mannequin waferpaper tutorial en nieuw producten om uit te testen van Quality Sprinkles, waarvan een video met mijn bevindingen snel op mijn pagina zal komen te staan!

En dan wil ik voor nu graag afsluiten met deze slogan, ik vond hem zo passen, het stond op een spatel!

-Het leven is wat je ervan bakt!-

Liefs en tot de volgende keer,

Romilda