Onweerstaanbare Taarten

Onweerstaanbare taarten is een mooi en duidelijk boek. Vol met prachtige foto’s en ideeën. Het boek begint met de zin; “Zo gebruikt u dit boek.” Zo kunnen ook de beginners kennis maken met het versieren van taarten.

1154

Door Hetty Kralt – Daarna volgt de uitleg van gereedschap, recepten, icings, vullingen, taart samenstellen, cupcakes en minitaarten. Hierna volgen de versieringen per hoofdstukken pastel, wit en kleur. Bij elk hoofdstuk komt een bruids- of verjaardagstaart aanbod. Maar ook aan de kerst- en paasdagen is gedacht. Gevolgd door een bijpassende cupcake of een minitaartje.

Bij elke taart is een lijst van benodigdheden en gereedschap opgenomen. De foto’s zijn duidelijk; de handleidingen zijn geïllustreerd met diverse werkfoto’s en er wordt correct verwezen naar de basisuitleg. Tot slot is er nog aandacht voor extra versieringen met kant en glittersteentjes.

Ik heb de minifruittaartjes gemaakt. Het boek bleef tijdens het werken mooi open liggen en ik kon de taartjes, door de duidelijke beschrijving, snel en makkelijk maken. Ik vind dit boek echt een aanrader voor wie net begint met taarten versieren. En zal er zeker nog meer uit gaan maken voor een feestje!


Titel : Onweerstaanbare taarten
Ondertitel : Meer dan 40 prachtige zoete en verleidelijke taarten
Auteur : May Clee Cadman
Uitgever : Veltman uitgevers
ISBN : 978 90 483 08682
Aantal pagina’s : 137
Aantal recepten : 4
Aantal projecten : Meer dan 40
Taal : Nederlands
Advies prijs : 14,99
Moeilijkheidsgraad : makkelijk