Sharon Pie is trots!
In MjamTaart 47 vertelt Sharon Pie, eigenaresse van Fun With Cakes waar ze trots op is. “Vooral op mijn cursisten ben ik trots. Als ik...
Cake Dreams – Dortmund
LEVEN. GENIETEN. BAKKEN.
Op 17 en 18 maart vindt de internationale beurs voor creatief bakken plaats in Dortmund!
Ga voor meer informatie naar de website van...
KreaDoe 2018
Nog even en dan is het weer tijd voor KreaDoe!
Dit jaar is KreaDoe groter dan ooit; dus nog meer inspiratie, mooie aanbiedingen, workshops en...
Semifreddo met grapefruit en meringue
Een semifreddo is een halfgevroren dessert. Deze glutenvrije variant met grapefruit heeft een heerlijk frisse, lichtzure smaak. Een ideaal nagerecht voor een warme zomeravond!
Lees...
Tip voor Kerst: kerstfiguurtjes van chocolade
De dagen worden korter en grauwer en dat betekent dat veel mensen zich voorbereiden op de naderende feestdagen. Nodig jij de komende weken vrienden...
Jillbeesz uitstekers
Zoek je leuke, trendy nieuwe designs of net die ene specifieke uitsteker? Jillbeesz ontwerpt en produceert alle 3D geprinte uitstekers zelf en helpt je...
(Te) gekke schoenen van suiker: The Crazy Shoe Collaboration
Schoenen: iedereen heeft ze, iedereen draagt ze. Ieder seizoen komen de diverse schoenen weer de kast uit. Je vindt ze in allerlei soorten en...
NIEUW: Kenwood Chef Titanium Patissier XL
Kenwood lanceert in november de nieuwe Chef Titanium Patissier XL. Met behulp van de innovatieve technologie - zoals een mengkom met ingebouwde warmtefunctie tot...
Kerst(bak)pakket van Baktotaal en Rutger van den Broek
Baktotaal heeft in samenwerking met Rutger van den Broek van Rutgerbakt.nl een ontzettend gaaf kerstpakket samengesteld. Van dit pakket gaat ieders bakkers hart sneller...
Kom naar de open dag van Culinair Centrum Beverwijk
Culinair Centrum Beverwijk (CCB) bestaat 12,5 jaar en om dat te vieren houden zij op zaterdag 11 mei een open dag.
Programma
Op het programma staan...