Festival der Zoete Verleidingen 2020 in Sleen (Drenthe)
Het Drentse brinkdorp Sleen staat dit jaar voor de 9e keer in het teken van taart. Van vrijdag 7 t/m zondag 9 augustus wordt...
Heel Hengelo Bakt
Op zaterdag 24 november vond in de Bibliotheek Hengelo Heel Hengelo Bakt plaats. Verdeeld over 2 categorieën (t/m 17 jaar en volwassenen) deden 21...
Geniet van de Week van de Smaak op TV5MONDE
Van 8 t/m 14 oktober staat bij TV5MONDE de Week van de Smaak op het menu: een speciale programmering waarin aandacht wordt besteed aan...
Royal sweet table
Niet alleen het maken, ook het voorbereiden en presenteren van een sweet table kost tijd. Aan de slag met de tips & tricks van...
De taartstolp is de nieuwste trend!
De dripcake is al een tijdje een enorm populair. Zonde om zo'n prachtige taart dan in een dichte doos te doen. Een transparante taartstolp...
Voor jou gespot: Slimme taartstolp
Hartstikke zonde! Zo’n mooie taart in een dichte taartdoos. Met de slimme taartstolp van Cupcakedozen.nl maakt je taart een onvergetelijke eerste indruk! De slimme...
Aftermovie Cake & Bake Experience 2019
De organisatie maakt een diepe buiging en dankt onze sponsors, workshopgevers, demonstrateurs, standhouders, publiek, medewerkers van De Broodfabriek, deelnemers en jury van de Holland...
Kouign-amann vouwwijze
De naam kouign-amann is afkomstig van de woorden voor cake (kouign) en boter (amann). Een heerlijk brooddeeg dat als bladerdeeg wordt verwerkt met veel...
KreaDoe 2018
Nog even en dan is het weer tijd voor KreaDoe!
Dit jaar is KreaDoe groter dan ooit; dus nog meer inspiratie, mooie aanbiedingen, workshops en...
Bak! – Jayne Jubb | Recepten uit ’s lands kleinste buurtbakkerij
De geur van vers gebakken brood. Bakkers weten het al heel lang, als je brood bakt, zet je de deur open zodat mensen naar binnen...