Glanzende cacaogelei
Door Bianca Smeets - Dat is het programma waar hij samen met een kind een mooie taart maakt. Ik moet toegeven dat ik veel...
Zoeter dan zoet
Het is al weer even geleden, de MjamTaart Cake & Bake Experience in Rijswijk. Ik geloof dat het een jaar geleden was dat ik...
Realistische planten taart
Lieve lezers van Mjamtaart!
Ik heb mijn zo vermaakt met deze “plantjes”taart! Ik heb echt wat met eetbare plantjes en bloemen en heb daar altijd...
Ik heb een probleem! (volg een hilarisch Facebook moment)
Kirsten:
Ik heb een probleem. Schaal zit vast in de au ban marie pan. Chocolade kan er niet uit maar water ook niet.
Vriendin:
Koud water erin...
Panna cotta en chocolade fudge
Door Romilda Fraterman- Zelfs de ventilator kon het niet meer aan, deze hittegolf! Omdat de drang naar bakken toch blijft heb ik mij bezig gehouden...
Nieuw blog van Romilda Fraterman
Door Romilda Fraterman- Bij de ene site hebben ze meer keus, bij de andere betaal je je blauw aan verzendkosten… uiteindelijk mijn keuze weer...
Niet stil gezeten op bakgebied. Een terugblik.
OMG, is het écht zo lang geleden dat ik wat geschreven heb? Blijkbaar dus. Ik schaam me diep, want ik heb toch ook niet...
Blueberry cream cheese pudding
Door Romilda Fraterman- Benodigdheden voor een overheerlijk 'Blueberry cream cheese pudding':
3 niet afgebakken croissants
125 g blauwe bessen (of frambozen)
200 g roomkaas
2 eieren
100 g suiker
250...
An oefent met haar nieuwe Kenwood keukenvriend :)
Door An den Hollander – Afgelopen tijd weer veel gedaan met mijn nieuwe keukenvriend, en alles een beetje uitgeprobeerd en ik moet zeggen de...
Een paaswerkstuk
Inmiddels een paar maanden geleden besloot ik om mee te doen met een collaboration. Een samenwerking van een aantal taartdecorateurs om rondom een thema...