Duizend euro
Ik: “Dan zou het totaalbedrag duizend euro zijn…”
Hij: “Wat????”
Ik: “Eh ja, is wel veel, hè…”
Hij: “Veel? Dat is niet gewoon ‘veel’, het is gruwelijk...
I love cheesecake
Ik hou niet zo van zoet. Ja, ik snap dat het raar is als een taartenbakker dat zegt. Maar ik neem veel liever een...
Nieuwe bakproducten getest
Lieve lezers van MjamTaart,
Deze keer wil ik met jullie wat leuke nieuwe producten delen die ik heb mogen testen, zoals deze mooie set beslagkommen...
Winterse tulband
Zo, Sinterklaas is net het land uit, maar bij mij beginnen de kerstkriebels meestal eind november al! Nu de rest van Nederland ook klaar...
Wedstrijden en taart!
Lieve lezers van Mjamtaart!
Wat gaan de dagen toch hard voorbij! In de aanloop voor de Cake & Bake Experience in maart zijn nog een hoop...
Even voorstellen: Romilda Fraterman
Door Romilda Fraterman- Ik ben Romilda, een gezellige, getrouwde vrouw van 28.
In het dagelijks leven ben ik parttime aan het werk als receptioniste en...
Fruit konfijten, bloem van snoeppapier en meer lekkers, inclusief 2 recepten!
Lieve lezers van MjamTaart,
Hierbij weer een heerlijk blog met allerlei lekkers en 2 recepten! Laat ik allereerst beginnen met de tutorial van een zalige...
Wat word ik hier gelukkig van
Er is niks leukers dan een hele middag in een hele grote keuken staan en nieuwe technieken uitproberen. En dat ik daar dan ongeveer...
Schuimtaart met advocaatslagroom en verse aardbeien
Onlangs maakte ik spaghetti carbonara. Mijn man en dochter vinden dit zo lekker. Zoonlief niet zo, maar hij was op schoolverlaterskamp, dus met hem...
Bakboek Taartenenzoo
Lieve volgers van Mjamtaart!
De echt trouwe volgers weten dat ik een tijdje terug een eigen boek heb uitgebracht. Deze heb ik onlangs helemaal opgefrist:...