Home Blogs Pagina 20

Blogs

MjamTaart ziet haar website als een verlengstuk van het magazine met onbeperkte mogelijkheden. Daar waar het magazine niet meer dan een vooraf bepaald aantal pagina’s bevat, biedt de website eindeloos veel ruimte. Heerlijk om al die leuke stukken van onze columnisten/bloggers/enthousiaste lezers toch een plek te kunnen geven.

 

Romilda-Fraterman

Even voorstellen: Romilda Fraterman

Door Romilda Fraterman- Ik ben Romilda, een gezellige, getrouwde vrouw van 28. In het dagelijks leven ben ik parttime aan het werk als receptioniste en...
taartstress

Taartstress & Stresstaart

Door Monique Wijkstra - Maar ik doe het iedere keer eigenlijk weer... Op het laatste moment aan een bestelde taart beginnen. Niet omdat ik...
taartvrouwen

Het Taartvrouwen Fenomeen

Taartvrouwen zijn toch een apart slag volk denk ik. Taartvrouwen….en het kringetje van soortgelijke taartvrouwen die ik regelmatig spreek of zie dat zijn mijn...
Op vakantie met een taarthobby

Op vakantie met een taarthobby: IJsland

De vakanties zijn voor mij de laatste jaren echter behoorlijk verandert, tegenwoordig kan ik niet meer op vakantie zonder een 'taart-interesse'. Een deel hiervan...
Ervaring kenwood

An over haar ervaring met de Kenwood Chef Titanium

Door An den Hollander - Donderdag 12 januari was het dan zover ik mocht mijn gewonnen Kenwood Chef Titanium gaan ophalen. Toch wel gespannen...
logo

Ik proef een uitdaging

Taart spreekt niet alleen iets feestelijks uit, maar ook waardering, tevredenheid alsmede een non-verbaal woordje van dank, gezelligheid en in zekere zin wellicht ook...
Michelle

Ik hang van feestjes aan elkaar

Vijf dagen later stond ik met de meiden van MjamTaart in een prachtige nieuwe macaronzaak in Amsterdam van een meer dan bevlogen man te leren hoe...
uit het leven van een cupcake

Uit het leven van een cupcake

Door Yvonne Aaldring-Steenbergen - Toch moest ik nog wel even wachten totdat er naar mij omgekeken werd. Eigenlijk dacht ik dat ze mij vergeten waren...

Trotse bezitter van de Kenwood Chef Titanium

Ik ontving ook de lasagnemaker die me erg handig lijkt voor het dun uitrollen van marsepein en fondant, maar ik heb hem eerst getest...
logo

Effe snacken

En zeker nu, want feitelijk heb ik in het vorige nummer aangekondigd te zullen stoppen met deze column, maar ja…..soms lopen de dingen in...