Wat word ik hier gelukkig van
Er is niks leukers dan een hele middag in een hele grote keuken staan en nieuwe technieken uitproberen. En dat ik daar dan ongeveer...
Zou het dan toch de goede kant op gaan?
Je merkt het misschien aan de klandizie in je winkel, sterker nog, misschien heb je de droom om jouw eigen taartdecoratiewinkel te openen moeten...
Oeps… Daar ga ik…
Toen ik met taart maken begon dacht ik: “Ik bestel al drie jaar een mooie en bijzondere taart voor Joëlle, maar die taarten zijn...
Rabarber-aardbeienvlaai
In de vorige blog over mijn Wilton-avontuur, schreef ik dat ik pas een heerlijke rabarber-aardbeienvlaai had gemaakt. Ik zou het recept met jullie delen....
Even voorstellen: Monique Wijkstra
Door Monique Wijkstra- Leuk eigenlijk: taarten is mijn (ietwat) uit de hand gelopen hobby en schrijven dat kan ik wel! Zoals jullie zullen begrijpen...
Test – ‘Sugar modelling paste’ van Squires Kitchen
Door Linda Stolk - Tijd voor een kleine test. Met een verjaardagstaart in het vooruitzicht waarbij geboetseerd diende te worden kon ik heerlijk een...
Malika’s ervaring met de Kenwood Chef Titanium
Door Malika Bihimeden – De datum stond al een tijdje in mijn agenda genoteerd, ook al was de kans dat ik het zou vergeten...
Kerst en heel veel lekkers en nieuws!
Lieve volgers,
Over twee dagen is het alweer Oud & Nieuw, wat is het toch weer snel gegaan. Voor velen een moeilijk en zwaar jaar,...
Rozijnen-oliebollen
Elke keer wanneer een jaar eindigt terwijl een ander op het punt staat te beginnen zit ik er mee: het oudejaarsconflict. Op zich vind...
Taartproces
Door Bianca Smeets- 3 juli 2015. Tegelijkertijd kreeg ik de vraag om geboorte cupcakes te maken. En die valt rond de datum dat de...