Home Blogs Pagina 2

Blogs

MjamTaart ziet haar website als een verlengstuk van het magazine met onbeperkte mogelijkheden. Daar waar het magazine niet meer dan een vooraf bepaald aantal pagina’s bevat, biedt de website eindeloos veel ruimte. Heerlijk om al die leuke stukken van onze columnisten/bloggers/enthousiaste lezers toch een plek te kunnen geven.

 

Pien Punt

Kerst en heel veel lekkers en nieuws!

Lieve volgers, Over twee dagen is het alweer Oud & Nieuw, wat is het toch weer snel gegaan. Voor velen een moeilijk en zwaar jaar,...

Terugblik 2017, op naar 2018!

Koekjes maken is zo niet mijn ding! Maar ik had een uitstekerset van een woonwagentje en die wilde ik voor het eind van het...

Ik heb een probleem! (volg een hilarisch Facebook moment)

Kirsten: Ik heb een probleem. Schaal zit vast in de au ban marie pan. Chocolade kan er niet uit maar water ook niet. Vriendin: Koud water erin...
Michelle

Zes lagen vol mogelijkheden

Ze kwamen praten, ik maakte een schets, zei erbij dat ik beter kan decoreren dan tekenen en we gingen met elkaar in zee. Als...
Ervaring Kenwood

Daphne’s ervaring met de Kenwood Chef Titanium – Yeah, ik heb...

Door Daphne van den Hoek - Afgelopen donderdag was het dan zover. De testdag van de nieuwe Kenwood Chef Titanium. Ik was samen met...

Edible Art Splash , 3D dog cake en meer

Lieve lezers van MjamTaart! Na de beurs in Dortmund heb ik het razend druk gehad, daarom is mijn blog nu iets later dan gewend. Vele...
an oefent met haar nieuwe keukenmachine

An oefent met haar nieuwe Kenwood keukenvriend :)

Door An den Hollander – Afgelopen tijd weer veel gedaan met mijn nieuwe keukenvriend, en alles een beetje uitgeprobeerd en ik moet zeggen de...
Oink Oink

Oink Oink

Door Linda Stolk - Zucht, ik kan geen big meer zien! Dat klinkt wel vreemd he, ik snap dat enige uitleg hier op zijn plaats...

Supergrote brandweerwagen

Lieve lezers van Mjam taart! Laats heb ik me toch een gave taart gemaakt: een supergrote brandweerwagen! Ik heb mij laten inspireren door een foto...
perenroosjes

Perenroosjes

Door Romilda Fraterman - Allereerst allemaal een heel goed en gezond Nieuwjaar, dat er nog maar vele bakkunsten mogen volgen! Laatst heb ik mij vermaakt...