Nieuw jaar, nieuwe uitdagingen en lekkere dingen

1648

Lieve lezers van MjamTaart,

Allereerst, al is het wat laat, de beste wensen en veel gezondheid, liefde en geluk voor iedereen! Dat het maar weer een bak-tastisch jaar mag worden.

2019 betekent voor mij nieuwe projecten, nieuwe dingen om te leren en te maken, en nieuwe uitdagingen op mijn pad. Ik ga er dan ook vol voor! Druk ben ik al, met enkele wedstrijdstukken, waarvan ik helaas nog niets kan laten zien! Maar des te gaver is het straks als het geshowd wordt 🙂 Tijd te kort kom ik af en toe, er zit tenslotte maar 24 uur in een dag!

Om het jaar goed in te luiden, heb ik een lekker toetje gemaakt van Autodrop en als afsluiter een borreltje van Droptoffee. Hoe je dat maakt, zie je hier.

Ook mocht ik afgelopen weekend een superleuke brandweer taart maken voor jarige. Dat was een plezier om te doen! Deze taart is o.a. gevuld met heerlijke chocoladecrème .

 

Vandaag besteed ik wat tijd aan projectjes, bloggen, en andere leuke dingen om te regelen en doen. Soms hoort een dagje computeren er ook bij, al is het dan wel bakgerelateerd. Voor de volgende blog staan al weer leuke dingen klaar, so stay tuned!

Liefs, Romilda