Nieuw blog van Romilda Fraterman

Deze week heb ik mij bezig gehouden met het bestellen van taartbenodigdheden zoals marsepein en fondant. Altijd maar de vraag waar je het goedkoopste uit bent voor de beste kwaliteit producten.

1330

Door Romilda Fraterman- Bij de ene site hebben ze meer keus, bij de andere betaal je je blauw aan verzendkosten… uiteindelijk mijn keuze weer kunnen maken. Nu maar afwachten totdat het binnen is en dan kan ik weer aan de slag! Een ‘kasteeltaart‘ en een ‘naked cake‘ staan op mijn to-do lijstje dus daar ga ik binnenkort mee aan de slag!

Omdat ik het deze week erg druk had heb ik niet veel tijd gehad om in de keuken te staan. Toch heb ik mij nog bezig gehouden met het uitproberen van mijn nieuwe malletjes en het maken van marsepeinen bloemetjes:

En vandaag staat er lekker een “simpele”cake in de oven, die ik bovenop het bestrooid met parelsuiker voor het leuke effect. Ook heb ik nog lekkere dikke brokken hazelnootchocolade gemaakt, hmm! Je neemt gewoon zoveel hazelnoten als je wilt, smelt de chocolade Au bain-marie en giet het er overheen. Even laten afkoelen in de koelkast en dan in grove stukken breken.Succes gegarandeerd!

Als laatste wil ik nog een lekker en simpel recept met jullie delen: ‘Oreo bark‘. Neem ongeveer 15 Oreo koekjes en breek ze grof. Smelt wat witte chocolade en giet het er over heen. Verdeel het gelijkmatig over de plaat. Af laten koelen in de koelkast en smullen maar!
Op Facebook ben ik trouwens te vinden onder de naam Pien Punt, hoe die naam tot stand is gekomen is een lang verhaal, maar hou het maar op een geintje. Alleen kom ik nu niet meer van de naam af dus blijf ik het account gewoon gebruiken. Op deze pagina kun je in ieder geval al mijn lekkers volgen!

Tot de volgende keer, Liefs Romilda