Bakken op Readly

MjamTaart en Readly, wat een heerlijke combinatie! Als je de Readly app nog niet kent, je kan ermee toegang krijgen tot wel meer dan 3.000 tijdschriften online, zowel uit Nederland als van buiten. Bovendien kan je de tijdschriften ook offline lezen, downloaden en bewaren. Nu kan dat dus ook met MjamTaart!

Niet alleen de nieuwste uitgave van MjamTaart kun je op je gemak via je tablet of smartphone lezen, ook alle vorige uitgaves en de Specials zijn er te vinden. Dat is pas veel bak-inspiratie! Speciaal voor jou als lezer van MjamTaart kan je nu de eerste maand voor € 0,99 beginnen! Daarna wordt het abonnement automatisch verlengd voor € 9,99 per maand. Aangezien je niet alleen oneindig veel kan bakken, maar ook nog veel meer creatieve tijdschriften op Readly vind, is dit echt een top-aanbieding!

In de Readly app lees je verder nog alle uitgaves van Quilt & Zo, Aan de Haak, Cards & Scrap Specials, Creative Letters en de andere bladen van Uitgeverij Scala. Dankzij de Readly zoekfunctie kan je makkelijk op titels maar ook op magazines zoeken. Download de app nu helemaal gratis of ga naar nl.Readly.com voor meer informatie. Na het inloggen heb je direct toegang tot de vele, vele magazines. Met 1 account krijg je zelfs 5 profielen, dus je partner en kinderen krijgen er ook oneindig online leesplezier van.