Een dagje op de Mjamtaart Cake & Bake Experience 2017

Cake & Bake Experience 2017

2741

Lieve lezers van MjamTaart

Afgelopen 10 en 11 juni was de Cake & Bake Experience van MjamTaart in de Fokker Terminal in Den Haag. Zaterdag ben ik in alle vroegte vertrokken zodat ik mooi op tijd aanwezig kon zijn. Om 9.30 kwam ik aan op de beurs. Wat heb ik mijn ogen uitgekeken!

Vele kraampjes met de allerleukste en handigste bakspullen… en de meest interessante producten en benodigdheden die je je maar kunt bedenken.

Stands met live demonstraties en vele workshops waren hier ook te zien en te volgen. O.a. Annemarie Pronk was aanwezig en gaf een geweldige live demonstratie.

Natasha Flapper had ook een mooie live demo en hele leuke workshops.

Na wat rondgekeken te hebben ben ik bij Cake Dutchess en Kaatje Fondant aangeschoven om de Modelling paste te testen.

Hierna even kennis gemaakt met de leden van De Bakclub en een lekker stukje appeltaart gegeten.

Dat was ook wel even leuk! En lekker! Om 13 uur mocht ik een workshop bij Berna Garcia volgen, de “Vikingo”. Tijdens deze 3 uur durende workshop leerden wij alle tips en tricks om deze leukerd te maken. En wat een spontane vrouw, wat hebben we een lol gehad!

Ook Dirk Luchtmeijer mocht niet ontbreken op de beurs met zijn prachtige stukken. En natuurlijk de Holland Sugart Art Show wedstrijd; wat een schitterende kunstwerken stonden daar!

 

Aan het eind van de dag nog wat lekkers gesnoept bij de chocoladefontein en wat gegeten bij een van die heerlijke foodtrucks. Al met al een super leuke dag, waar ik mij heel welkom en thuis voelde. Ik heb werkelijk genoten.

En Patricia, wat leuk dat ik je toch nog even heb kunnen zien! Ik kijk er met heel veel plezier op terug. De beurs in 1 woord: GEWELDIG!!

Tot volgend jaar!

Liefs, Romilda