MjamTaart 64 (ook online)

Kerstspecial 2020

1337

De feestdagen komen eraan, een tijd die we vaak met vrienden en familie doorbrengen. Dit jaar zal het waarschijnlijk allemaal net even wat anders zijn, maar dat betekent niet dat we toch van Kerst kunnen genieten! Al is het intiemer met je gezin of een klein groepje vrienden (op afstand), pak uit met lekkers voor bij de koffie of verrassende desserts en geniet samen!

Je vindt in deze uitgave maar liefst 42 recepten. Van kerstcupcakes, een chocoladetulband en een meringuetaart met appel, kaneel en bramen tot een ijstaart, citroen-mascarponemousse en een chocoladetoetje. Zoveel lekkers, dat het moeilijk wordt om te kiezen!

Wat zijn jouw guilty pleasures? Wij spraken Sabine Koning (van de blog Ohmyfoodness) over die van haar en delen twee van haar favorieten. Wil je je dierbaren met Kerst extra verwennen, dan geven we je in deze uitgave inspiratie voor leuke zelfgebakken gifts. Wie maak jij blij met bijvoorbeeld een koekjesbox of een gevulde kerstbal om een heerlijk warme kop chocolademelk mee te maken?

Ga er eens lekker voor zitten met een kopje thee of koffie en blader op je gemak dit nummer door. We zijn benieuwd wat jij voor Kerst gaat maken!