MjamTaart 63 (ook online)

1337

Zodra de dagen weer korter en kouder worden, duiken wij maar al te graag de keuken in voor kruidige, verwarmende baksels. In deze editie gaan we daarom aan de slag met een herfstige pompoencake, bakken we koekjes én een pizzacake met sinaasappel en kardemom -een verrukkelijke combinatie- en proef je vier keer de smaak van Indonesië met onder andere een traditionele spekkoek

Staat er dit najaar een bruiloft op de planning? Decoreer je taart dan eens met droogbloemen in plaats van verse bloemen. Zo creëer je het echte herfstgevoel. Voor een kinderverjaardag zijn de boomstammetjes met bosdieren een leuk project. Ook lees je in deze uitgave hoe je stap-voor-stap een uiltje maakt als taarttopper. 

In het interview vertelt Sandra Waterschoot, van de populaire foodblog LeukeRecepten.nl, alles over haar eerste kookboek en deelt alvast een voorproefje: een heerlijk appel-notentaartje die je dit seizoen zeker wil proberen!