MjamTaart 61 (ook online)

2019

Of je nu je verjaardag viert, een babyshower organiseert of gewoon zin hebt in een gezellige middag met vriendinnen, een high tea of sweet table is altijd een goed idee! Daarom hebben we deze special gevuld met heerlijke recepten, zoals cookie dough bars, chocoladesalami en natuurlijk de klassieke scones met clotted cream en jam.

Behalve zoete lekkernijen vind je in deze uitgave ook hartige recepten voor bij je high tea én gaan we aan de slag met extra veel broodrecepten. Focaccia, pretzels en krentenbollen met vijgen, je komt ze allemaal tegen! Ook de aankleding van de tafel is belangrijk. Denk aan een mooie etagère, leuke bordjes en schaaltjes en een grote pot thee. Drink je liever iets verfrissends bij je high tea? We geven je ook twee recepten voor homemade ice tea.

Tijdens Heel Holland Bakt 2019-2020 stal Anouk Glaudemans de show met haar high tea. In deze uitgave lees je een interview met Anouk waarin ze vertelt over dit avontuur en haar toekomstplannen. Met ondernemer Anne-Marie van Noort blikken we terug op tien jaar baking cups van House of Marie.