MjamTaart 55 (ook online)

2
1121

Het voorjaar zit vol feestdagen: Pasen, Koningsdag, Moederdag en Vaderdag komen er allemaal weer aan. Reden genoeg dus om de komende tijd eens goed uit te pakken met een lekkere taart, feestelijke cupcakes of een bijzonder dessert!

Organiseer je een paasontbijt of -brunch? Zet dan de chocoswirlbroodjes, muesli scones, of ricottapancakes op tafel. Je vindt ze allemaal in deze uitgave. Ook de paaseitjes mogen natuurlijk niet ontbreken. Verstop ze in de fudge of ga aan de slag met de Charlotte Russe met lemon curd én paaseitjes.

Bij feestjes horen natuurlijk ook traktaties. Omdat onze Koning in het voorjaar zijn verjaardag viert, hebben wij alvast een paar Koninklijke traktaties voor je verzameld, zoals de koningsspelen van koek.

Verder vind je in deze uitgave een interview met Anna, de winnares van Heel Holland Bakt 2018/2019 en lees je het succesverhaal van patissier Meike Schaling en haar ‘Kleine Taartjes’, inclusief recept!

2 REACTIES

  1. Hoi! Jullie zijn erg van de taart! Maar misschien kunnen we het ook eens hebben over het zelf bakken van biologisch brood? Glutenvrij, koolhydraatarm, op basis van desem en/of gist. Of ‘getoerd gerezen’: alles van bladerdeeg. Op de Dutch Organic Baking School is er vanalles te leren. Misschien is er een mogelijkheid om ’n keer een advertentie met ons programma en een redactioneel stuk te combineren? Kunnen we daar over bellen? Vriendelijke groeten! Stephanie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here