MjamTaart 51 (ook voor iPad/tablet)

1801

Op het moment dat deze uitgave gemaakt werd, zaten we volop in de zomer. Een kwelling voor taartenkunstenaars zonder gekoelde werkruimte. Botercrème druipt van de taart, fondant en marsepein plakken aan alle kanten en decoraties smelten onder je handen weg.
‘s Nachts werken zou een oplossing kunnen zijn, ware het niet dat de temperaturen dan ook niet echt zakken. Mobiele airco’s zijn niet aan te slepen en naast het kwik loopt je eigen temperatuur soms ook flink op. Terwijl verjaardagen en bruiloften natuurlijk gewoon doorgaan en je dus wel aan de slag moet.

Als deze editie op de mat valt is het weer ook nog heerlijk (hopen we) en geniet je, na al je drukke werkzaamheden, van de zon (want dat verdien je!). We hebben weer lekker veel inspiratie voor je verzameld voor het moment dat je die rust even weet te vinden. Taarten, boetseren, recepten, Royal icing, koek en cupcakes, je vindt het allemaal terug. Lees alles over chocolade, de leukste en nieuwste boeken en doe vooral mee met de gave prijsvragen bij Hebbuh. Dus pak die rust en geniet van de nieuwste MjamTaart.