MjamTaart 31 (ook voor tablet/iPad)

1293

MjamTaart 31, met maar liefst twintig projecten, helpt je op weg om een feestelijke gebeurtenis te voorzien van spectaculaire taarten voor beroepen. Met duidelijke stap-voor-stap beschrijvingen, foto’s en natuurlijk lekkere recepten.

“Mijn vader is jarig en ik wil hem graag verrassen met een mooie taart. Hij is boekhouder, kun je daar wat mee?” Dat zijn vragen die  taartmakers vaak krijgen. We snappen dat wel, het is ook leuk om zo’n persoonlijke taart te geven. Dan komt creativiteit om de hoek kijken. Daar is onder MjamTaart lezers overigens niks mis mee, als we ergens in uitblinken dan is dat het wel. Je hoeft maar te kijken op Pinterest, Facebook en Instagram en je vindt de meest waanzinnige en bijzondere kunstwerken. Zo geeft MjamTaart je ook al jaren inspiratie om je vingers bij af te likken.

Met deze editie zetten we één van de laatste stappen in het restyling-proces. We hebben MjamTaart bij een nieuwe drukker ondergebracht en zagen dit nummer letterlijk van de persen rollen. Er is gekozen voor een andere dikte van het papier, wat ook minder doorschijnend is. En we zijn er trots op dat jouw favoriete taartenmagazine volledig CO2-neutraal geproduceerd wordt. We hebben tenslotte maar één wereld, laten we daar voorzichtig mee omgaan en een steentje aan bijdragen.