Mega cupcake / smashtaart

Deze week heb ik toch zon leuke “bakweek”gehad.Ik heb een Mega cupcake/smashtaart mogen maken en wat heb ik er een plezier in gehad!

1874

Door Romilda Fraterman- Omdat het voor een meisje was; besloot ik rozen te leren spuiten voor op de cupcake. Dit heb ik gedaan door YouTube filmpjes te kijken en mee te oefenen. Niet slecht voor de eerste keer toch?! Al met al was ik zeer tevreden. De persoon voor wie ik het had gemaakt gelukkig ook. Ik vond het superleuk om te doen! Deze heb ik met een spuitmondje 107 van Wilton gemaakt. Zo lijkt het een beetje op bloemetjes/hortensia. De foto’s waren ook heel leuk geworden! Ik vind deze Mega cupcakes toch altijd zo leuk, je kunt er alle kanten mee op! Daarnaast mocht ik ook nog een ander verjaardagstaartje maken. Kortom: ik had een heerlijke bakweek!

 

 

 

Liefs en tot de volgende keer,  Romilda