Marshmallows, 3D-taarten en wedstrijden!

999

Lieve volgers van MjamTaart,

Het is alweer een poosje geleden dat ik voor jullie heb geblogd. En intussen is er weer veel lekkers gebakken! Ik deel het graag met jullie.

Laat ik beginnen met een taart die ik 2 weken terug mocht maken via de Stichting Icing Smiles voor een heel dappere meid. Deze taart is met veel liefde gemaakt en gedoneerd. En wat hebben ze er van gesmuld!

Daarnaast zijn de uitslagen geweest van de wedstrijd Cake Masters Design Contest.

Ik heb hiervoor 2 3D-taarten gemaakt en ingezonden, zijn ze niet supergaaf geworden?! De eerste is een yoghurtschaaltje met fruit en noten.

Ik heb getracht alles zo realistisch mogelijk te maken. Het bestaat geheel uit biscuittaart en fondant. Hoe ik deze aansnijd is te zien op mijn website.

De tweede taart is een 3D chipszak, welke ik heb ge-airbrushed met Rainbow dust. Heel leuk vond ik deze ook geworden, gewoon zonde om te moeten aansnijden! Ook hiervan vind je binnenkort een korte video op mijn site!

 

Daarnaast heb ik mij nog ingeschreven voor de competitie van Cake International (Birmingham) en de competitie van Cake Champions Zuid Afrika. Ook hiervan zullen de uitslagen snel volgen, en mag ik de taarten daarna met jullie delen!

 

Ook was er nog tijd om overheerlijke marshmallows te maken: een variant met chocolade chip cookies en de andere is appel-Karamel smaak. Zo vers heb je ze nog nooit geproefd!

Nog veel meer lekkers is gebakken, en nieuwe mallen zijn uitgeprobeerd. Ik heb dus nog veel te delen aankomende weken! Wil je niets missen; zorg dan dat je mijn pagina volgt, er komen ook regelmatig lekkere recepten voorbij.

Tot de volgende blog!
Liefs, Romilda