Malika’s ervaring met de Kenwood Chef Titanium

Malika Bihimeden is een van de drie winnaars die de nieuwe Kenwood Chef Titanium mag testen. Ze deelt haar eerste ervaringen met de luxe keukenmachine.

1463

Door Malika Bihimeden – De datum stond al een tijdje in mijn agenda genoteerd, ook al was de kans dat ik het zou vergeten vrijwel onbestaande.

Eindelijk is het zover. Zoonlief heb ik aan de schoolpoort en afgezet en ik begeef me op weg naar Breda, het hoofdkantoor van Kenwood Benelux. De dames van Kenwood en MjamTaart staan mij en de 2 andere testers al op te wachten in de showroom/demokeuken. Iedereen wordt op een hartelijke manier verwelkomd met koffie of thee en daarna krijgen we een kort woordje uitleg over de bedoeling van deze ochtend. Als volgt is het de beurt aan Marleen Geenen, de product trainer van Kenwood die ons alle ins en outs van de Chef Titanium toont. Een demonstratie met echte ingrediënten geeft ons de nodige informatie om weldra zelf aan de slag te gaan met dit toestel.

Ik gebruik zelf bij het bakken al een Kenwood, een vintage model zeg maar, dus ik ben er al wel een beetje bekend mee maar toch heeft deze keukenrobot een aantal leuke hulpstukken en gadgets die het werken prettiger maken. Ik denk hierbij aan de 2 handvatten aan de mengkom en het lampje boven de kom zodat je steeds kan zien wat er in je kom gebeurt. Tijdens en na de voorstelling kregen we ruim de kans om al onze vragen af te vuren of suggesties te doen. Oh ja, het resultaat van de demo, een heerlijke chocolade cheesecake met popcorn en karamel smaakte verrukkelijk.

Bij het afscheid kregen we nog een leuke goodiebag van Kenwood mee naar huis. Maar om de verrassing helemaal compleet te maken, mogen we de Chef Titanium niet alleen testen. Nee, na afloop mogen we dit pareltje ook gewoon de onze noemen.

Bij deze dus nogmaals een dikke merci (op zijn Vlaams) aan Kenwood en MjamTaart voor dit schitterende cadeau en de mogelijkheid om onze bevindingen met jullie te mogen delen. Ik ga snel mijn keuken reorganiseren want deze eyecatcher verdient zeker een plekje op mijn aanrecht. En dan bakken maar. De resultaten en ervaringen volgen zo snel mogelijk.