Lekker bakken!

1534

Lieve lezers van MjamTaart!

Een poosje geleden is het alweer dat ik voor jullie heb geblogd. Vele hete zomerdagen hebben we de afgelopen tijd mogen meemaken, waardoor het taarten maken toch automatisch een stukje minder werd. Dat wil niet weg nemen dat die drang om te bakken niet wegblijft, en dus heb ik mij eens gefocust op andere dingen. Want met zulke temperaturen rijst het brooddeeg bijvoorbeeld lekker snel! Daarom had ik bedacht om heerlijke Zeeuwse bolussen te maken. Zo vers uit de oven en na het afkoelen nog een heel klein beetje warm zijn ze echt heerlijk!

Ook heb ik een lekkere cake box ontworpen met verrassende smaakjes, zoals unicorn cake, confetti cake, Oreo cake en witte chocolade cake. Hmmm! Ze zijn allemaal lekker! Super feestelijk voor op tafel.

Het is met deze dagen ook heel fijn om met chocolade te werken, omdat je dan niet bij de hete oven hoeft te staan. Ik vind het werken met chocolade heel erg leuk, maar ik kom soms echt tijd te kort om allerlei moois te maken. Mijn kast puilt uit met chocolademallen en dit gebeurt er dan als je een restantje chocolade over hebt.

Toen de dagen weer wat koeler werden, kwamen er natuurlijk weer taartjes voorbij in de keuken; zoals deze vrolijke Unicorn Sprinkle taart. Bekleed met goudkleurige fondant, en bedript met roze gekleurde witte chocolade met aardbeiensmaak. Afgetopt met leuke spinkles. Supercute!

Verder ben ik achter de schermen iets heel leuks aan het opzetten. Ik ben al lange tijd bezig met ontwikkeling en voorbereiding en kan niet wachten dit binnenkort met jullie te delen. Ik ben super enthousiast!

Tot de volgende blog!

Liefs, Romilda