Kom naar de open dag van Culinair Centrum Beverwijk

1519

Culinair Centrum Beverwijk (CCB) bestaat 12,5 jaar en om dat te vieren houden zij op zaterdag 11 mei een open dag.

Programma
Op het programma staan demonstraties, workshops en proeverijen van o.a. Hof-patissier Jeroen Goossens, Sterrenchef Jozua Jaring, Vinoloog Robèrt Verweij, marsepein specialist Rinus Mijnders, cacao schilder Jacco Spil van het Bakkerijmuseum in Medemblik en de studenten van de opleiding Gespecialiseerd kok niveau 4.

Ook is er een team van SVH Meesterkok Ron Blaauw aanwezig die hun verhaal vertellen over werken in de horeca. Daarbij serveren zij een aantal van de bekende gerechtjes van Ron Blaauw.

 

Bezoekers kunnen hun culinaire kennis en smaakgeheugen testen en daarmee leuke prijzen winnen.

Deelname is gratis. Aanvang: 11.00 uur. Rond 14.00 uur ontvangt CCB de SVH-erkenning voor de koksopleidingen uit handen van directeur Ricardo Eshuis.

Kijk hier voor meer informatie.