Interview The Great British Cake Decorator

Eerste blog van 2018

1274

Lieve lezers van MjamTaart!

Voor iedereen nog de allerbeste wensen en een heel mooi, gezond en voorspoedig 2018!

Op 30 december viel er leuke post op de deurmat; het interview met magazine Cake Decoration & Sugarcraft over de competitie The Great British Cake Decorator 2017. Ik moet zeggen dat het echt een heel leuk stuk is geworden, stiekem best trots!

Dit jaar staan er weer vele leuke competities, collaborations en nieuwe uitdagingen voor de boeg: ik heb er zin in en mijn hoofd zit bomvol ideeën. Overal liggen briefjes met dingen erop die ik moet onthouden 😀 en ook hangt er een grote kalender zodat ik een strakke planning houd!

Ik ga jullie dus ook dit jaar weer op de hoogte houden van al het leuks wat komen gaat, stay tuned!

Liefs, Romilda