How to Summer Coconut cake

Een blog van Romilda met daarin een how to 'Summer Coconut' cake. Een heerlijke cake in een zomers jasje!

1933

Door Romilda Fraterman – Dit keer een how to ‘Summer Coconut’ cake, hmmmm!

We beginnen met 3 cakes: twee bolvormen en 1 ronde van 20 cm doorsnede.

Snij van de twee bollen het topje af. Doe jam of pasta tussen de lagen en vulling en stapel de delen op elkaar.
Ik heb hier gekozen voor jam en slagroom/ananas vulling.

Maak dan een gat in de bovenkant met een uitsteker of glas en smeer de cake af.

Rooster kokosschaafsel in de oven en strooi dit over de zijkanten van de cake.

Het “gat” in de bovenkant heb ik nog een beetje gevuld met ananas/slagroom en daarboven op met icing de “melk” gemaakt.

Steek er dan een flink rietje in en een schijfje ananas, een vrolijk parapluutje erbij …
En de summer coconut cake is klaar! Smullen maar…!