Heerlijke bueno chocoladepasta en romig bueno ijs, met recept!

731

Lieve lezers van Mjamtaart!

Ik ben gek op de smaak van bueno, en dan vooral de bruine met de hazelnootcrème vulling, leek het mij leuk om hier weer eens wat mee te gaan maken. Ik ben begonnen met de bueno chocoladepasta, graag deel ik dit heerlijke recept om zelf je eigen bueno pasta te maken, het is super easy en o zo lekker!

Rooster 150 hazelnoten 5 minuutjes in de pan.

Smelt intussen 300 gram witte chocoladedruppels. Maal de hazelnoten in de blender tot een fijne pasta. Voeg dan 2 eetlepels zonnebloemolie toe en blend nogmaals goed door. Voeg dan de gesmolten witte chocolade toe en blend nog een keer tot een mooie romige massa.

Schenk uit in potjes die afgesloten kunnen worden en laat afkoelen in de koelkast.

Het videofilmpje hiervan kan je altijd nog even terugkijken op mijn YouTube kanaal https://www.youtube.com/shorts/c0PZRzS0PIk

Wat ook heel lekker is om te maken met bueno is romig bueno ijs. Hiervoor heb je 250 ml  gecondenseerde melk nodig en 250 ml vloeibare slagroom. Klop deze 2 samen op totdat het goed gemengd en schuimig is. Voeg hieraan diverse stukken bueno toe. Zet voor minimaal 4 uur in de vriezer. Zalig!

Voor het volgende blog staan er weer creaties op de planning met natuurlijk weer een lekker recept. Tot de volgende keer!

Liefs, Romilda