Heel Noord Limburg Bakt

Romilda gaat meedoen aan Heel Noord Limburg Bakt. Ze moet daarvoor gaan nadenken voor een overheerlijk appeltaart recept.

2010

Door Romilda Fraterman – Ik heb mij aangemeld voor de voorrondes van Heel Noord Limburg Bakt! De bedoeling is dat ik een appeltaart bak die zo lekker is dat de jury er van wegsmelt. Ik vind het zo’n leuke uitdaging, dat ik gewoon eens een poging waag! Gezien het pas in maart is heb ik nog even om over mijn idee/recept na te denken.

Ook ben ik uitgenodigd voor een kort interview voor Cakesplaza.com. Dit is een website voor alle taarten en hobbybaksters. Ik heb daar intussen ook een eigen pagina aangemaakt.

Daarnaast ga ik mij binnenkort bezig houden met het maken van een dummy taart, om in de taartwinkel bij ons in het dorp te zetten. Ik verheug me er nu al op, zo leuk! Zo zijn er dus weer allemaal leuke nieuwe en spannende dingen voor de boeg!

Daarnaast is het natuurlijk Valentijnsdag geweest en dat kon ik natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom heb ik een mini sweet table gemaakt voor mijn man, dat werd erg gewaardeerd!

Tot de volgende keer,
Liefs Romilda