Het Grote Chocolade Kookboek

1322

Door Nicky Tenthof van Noorden – Toen ik dit boek zag, wilde ik gelijk aan de slag. Maar al snel werd duidelijk dat ik niet kon kiezen, waarmee ik zou beginnen. In het Grote Chocolade kookboek staan namelijk meer dan 400 Italiaanse chocoladerecepten. De een klinkt nog lekkerder dan de andere. De recepten zijn verdeeld in verschillende categorieën: desserts, taarten & cakes, koekjes, gebak & meer, bonbons, truffels & chocolaatjes, fruit & noten en tot slot drankjes, sauzen & glazuur. De bladzijden worden opgevrolijkt met tekeningetjes. Ik vind het jammer dat er niet bij elk recept een foto staat, want ik zie graag hoe een recept eruit moet komen te zien. Ik had al snel mijn boodschappenlijstje gemaakt,
want bij elk recept staan de ingrediënten duidelijk in een kolom naast de beschrijving. Bij sommige recepten wordt gist gebruikt. Ik zou zelf geen gist gebruiken, maar in plaats daarvan bakpoeder. Misschien is dit een vertaalfout. Er staan zowel makkelijke als moeilijkere recepten in. Hou je van chocolade, dan is het zeker een boek voor jou.

test_ het grote chocolade kookboek

 

 

 

 

 

 


Titel: Het grote Chocolade kookboek, met meer dan 400 Italiaanse recepten met chocolade
Auteur: Alba Allotta
Uitgever: Becht
ISBN: 9789023013501
Aantal pagina’s: 443
Aantal recepten: meer dan 400
Taal: Nederlands
Verkrijgbare talen: Italiaans
Advies prijs: €19,95
Moeilijkheidsgraad: variërend