De ‘Gender’ en de ‘Naked’ cake!

Vanmorgen dacht ik weer; wat heb ik toch gaaf werk! Ik heb de afgelopen weken mijn creatieve brein weer lekker aan het werk gezet. Een nieuwe uitdaging voor mij was de 'Gender Cake'!

1507

Door Miranda Hoogeveen- Een leuk jong stel, zwanger van hun eerste kindje, kwam een dichte envelop brengen met daarin het briefje van de verloskundige met het geslacht van de baby. Wat waren ze zenuwachtig. Ik weet niet of ik mijn nieuwsgierigheid zou kunnen bedwingen! De taart moest blauw worden aan de binnenkant en de buitenkant mocht het geslacht niet verklappen. ’s Avonds gaven ze een party waar de taart aangesneden werd. Ik mocht het filmpje zien van hun reactie. Je kunt je vast indenken hoe dat was!

Ook was er de vraag of ik een mooie taart kon maken voor een meisje haar verjaardag. Ze houdt alleen niet van marsepein! Daar had ik natuurlijk wel zin in! Ik wilde graag een ‘Naked cake’ voor haar maken met veel vers rood fruit. Nou leek het me niet heel moeilijk om te maken, maar ik heb me wel vergist in het gewicht van het fruit. Door het fruit bovenop te leggen ging de banketbakkersroom wel een beetje tussen de taarten uit, maar eigenlijk staat het nog best leuk, hij hoeft niet te netjes en te strak te zijn.  Ik ging in de hobbywinkel wel gelijk los op de leuke papieren rietjes en mooie papiertjes voor het maken van nog heel veel vlaggetjes!
Ik schreef het op mijn Facebookpagina ook al; het is zo fijn om de blije gezichten te zien als ze de taart op komen halen, dan kan mijn dag niet meer stuk!

Groetjes Miranda
Taart van Miranda