Fondant Bak het Zelf

Door de doorzichtige verpakking kan ik gelijk de kleur zien van het fondant. Ik vind het een mooie kleur voor een meidentaart; knalroze.

1314

 

Als ik de verpakking openmaak komt er een licht zoete geur mij tegemoet. Ik kan de verleiding niet weerstaan en ik proef een stukje. Het is een licht zoete fondant. Als ik het fondant kneed voelt het zacht en soepel aan. Misschien iets te soepel, maar dat komt misschien doordat het een erg warme zomerdag is. Ik kan het fondant makkelijk dun uitrollen en het lukt mij om een taart van 20 cm in zijn geheel netjes te bekleden.  Als ik het fondant zou gebruiken voor boetseren zou ik er wel tylose door heen doen.

Conclusie: een soepele rolfondant met een licht zoete smaak.

 


Product: Fondant
Kleur: Knalroze
Merk: Bak het zelf
Gemaakt in Nederland
Gewicht: 250 gram
Ingrediënten in de taal: Nederlands