Even voorstellen: Miranda Hoogeveen

Wat ben ik blij dat ik uitgekozen ben! Ik mag gaan bloggen voor MjamTaart! Mijn eerste blog; waar ga ik beginnen? Ik wil jullie zoveel vertellen!!

1708

Door Miranda Hoogeveen- Ik zal me eerst aan jullie voorstellen. Ik ben Miranda Hoogeveen, moeder van 3 jongens en tegenwoordig onwijs druk met taarten bakken! Er gaat hier in een week ongeveer 3 kilo botercrème, 1800 gr confituur, 5 kilo marsepein, 2 liter slagroom en 30 eieren doorheen. Wekelijks staat de oven 6 uur aan en draait mijn keukenmachine overuren! Ik ga iedere uitdaging met veel plezier aan! Kindertaarten, cupcakes en bruidstaarten, ik ben voor alles te vinden!

Terwijl ik dit aan het bloggen ben, staat er een ‘Monstertruck-taart’ in de koelkast te wachten op een verjaardag, is er net een ‘PiPstudio’-taart opgehaald en ben ik aan het nadenken over de kasteeltaart voor morgen. Ben je benieuwd naar de foto’s van deze taarten? Ik ben op Facebook te vinden. Like Taart van Miranda en blijf op de hoogte!
Deze week staat er een gave ‘Captain America’-taart op de agenda, daar zal ik jullie stapsgewijs van laten zien hoe ik die maak! Tot snel!