Even voorstellen: Kirsten Beukering

Ik ben Kirsten Beukering, 55 jaar en al jaren verslaafd aan het kopen van taartmateriaal en het bakken en decoreren van taart.

1403

Door Kirsten Beukering- Ik ben begonnen een vriendin te helpen met taarten decoreren. Zij had het taartenvirus toen al te pakken. Wat later opende zij JouwTaart in Haarlem. Ik heb daar enkele jaren gewerkt in de winkel en webshop en daar gaf ik en volgde ik workshops. Ik was helemaal in de ban van de “Taartenwereld”. We gingen naar beurzen tot in Barcelona aan toe.

Later kwam ik in contact met Dominique van The Little Cake Shop. Daar raakte ik echt in de ban van de suikerkunst! Ik heb vele artiesten van ver over de wereld mogen ontmoeten en workshops van hen en Dominique kunnen volgen.

Vorig jaar besloot ik om mijn kennis serieus uit te breiden en een soort carrière-switch te maken en heb ik de opleiding Patisserie in Beverwijk gevolgd. Over een paar weken mag ik mijn diploma Patissier ophalen! Daarna ga ik bij de Sugar Academy, een speciale opleiding voor taartenmakers, assisteren. Ik kan dus wel zeggen dat taarten bij mij een werkwoord is geworden.

Ik hoop jullie de komende tijd te verrassen met baksels en gedachten uit eigen taartkeuken.

www.kirstenskleurtjes.nl