Een terugblik op 2019 en leuke nieuwtjes voor het nieuwe jaar!

850

Lieve lezers van MjamTaart,

Het einde van het jaar is al weer in zicht. Over 7 dagen is het alweer 2020! Ik kijk terug op een bewogen jaar, waarin ik vele leuke dingen heb mogen doen, mooie plekken heb mogen ontdekken en waarin ik fantastische mensen heb ontmoet.

In maart gaf ik een leuke workshop op de MjamTaart Cake & Bake Experience en organiseerde ik de Sweet Candy Collaboration. Wat heb ik daar enthousiaste reacties op ontvangen! De maand april verliep voor mij anders dan gepland; ik liep namelijk meerdere longembolieën op. Na een maandenlang herstel en heel veel ge-dokter kan ik inmiddels zeggen dat ik alles weer aardig op de rit heb. En ondanks dat ik mij in mei nog niet fit voelde, heb ik toch nog kunnen genieten van de Cake & Bake show in Essen en daar een hele leuke demo gegeven. Ik heb ook in dit jaar meegedaan aan de lekkerste appelvlaai van heel Limburg, en ben daarmee op de 11e plek geëindigd. Ook heb ik mij ingeschreven voor de beste bonbon van Nederland 2020. Ik maakte tutorials voor bekende magazines, deed mee aan vele wedstrijden, en mijn boek kwam in de plaatselijke boekhandel te liggen.

Afgelopen maand heb ik natuurlijk ook niet stil gezeten en heb ik nog wat lekkere dingen gemaakt. Zoals voor Sinterklaas deze heerlijke banketstaaf en gevulde koeken.

    

Ook heb ik een hele leuke video tutorial gemaakt van deze spectaculaire bubblegum cake, welke enorm, in de smaak viel:

   

En wat dacht je van deze overheerlijke cookie dough ballen:

   

Voor het nieuwe jaar heb ik ook alweer vele plannen gemaakt; er staan alweer diverse beurzen en wedstrijden geboekt, en ook dit jaar zal ik in Rijswijk op de MjamTaart Cake & Bake Experience weer een leuke workshop verzorgen. Volg mij via Facebook en MjamTaart om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

De laatste taart voor dit jaar is deze mooie winterse kerst circus taart geworden. Ik heb veel plezier gehad om deze te maken en vind het een mooie afsluiter.

Ik wens alle trouwe volgers hele fijne, gezellige dagen toe en een heel goed en vooral gezond en liefdevol 2020!

Liefs, Romilda