Deelname ACADA en leuke kindertraktatie

1892

Lieve lezers van MjamTaart!

Het regent pijpenstelen terwijl ik dit typ, en de mussen vallen hier bijna van het dak door de extreme warmte. Met deze hoge temperaturen staat alles op een iets lager pitje; het is hier in huis namelijk al 30 graden! Het is al weer even geleden dat ik voor jullie geblogd heb, sinds de beurs van Cake & Bake in Essen. Ik heb intussen namelijk een nieuwe baan gevonden, met nieuwe werktijden, een nieuw ritme en daar moest ik me echt even op focussen. Maar ik heb mijn draai weer gevonden, en heb jullie dus ook weer van allerlei leuks te laten zien.

Zoals mijn deelname aan de ‘Cake Masters Royal Weddingcake Competition‘. Ik vind het super leuk om mee te doen aan competities, omdat het mij ook altijd weer inspireert om eens iets nieuws te proberen.

           

Bij deze taart wilde ik een beetje ‘out of the box‘. Eens iets anders dan een standaard trouwtaart. Ik heb waferpaper randen op 3 plekken aan de zijkant gemaakt. Daarnaast heb ik bij de bruine taart een suède effect gecreëerd en is er ook bladgoud op de taart gebruikt. Ik ben dan ook erg tevreden over het resultaat.

Ook mijn deelname aan de collaboration van ACADA Australie ‘One Sweet Step At A Time’ mocht eindelijk geshowd worden. Het is een echt draaiende wereldbol met daarop een levensboom, die rondom woorden verspreid zoals geluk, liefde en vrede. De ‘wolken’ zijn van suikerspin.

  

Afgelopen week wilde ik een leuke traktatie maken met cupcakes, maar dan zonder toef erop, omdat het buiten zo extreem warm is. Ik heb chocolade cupcakes gebakken en gedecoreerd met een luchtballon. De marshmallow is het mandje. Hoe leuk is dat!

Al met al weer genoeg leuks en er staan ook weer een hoop leuke dingen in het vooruitzicht die ik natuurlijk weer met jullie ga delen. Heerlijk!

Liefs en tot de volgende keer, Romilda