De perfecte taartenstandaard

Als taartenbakster ben ik gek op blogs, mooie foto’s, pinterest en taartstandaards. Ik gebruik voor de foto’s van mijn gemaakte taarten het liefst een rustige achtergrond en weinig kleur, eigenlijk gewoon wit.

1534

Door Miranda Hoogeveen- Mijn meest gebruikte witte taartenstandaard vertoond inmiddels enige gebruikerssporen; er zijn een paar flinke stukken af! Nou zet ik deze zo neer dat dat precies niet op de foto komt, maar eigenlijk ben ik al heel lang op zoek naar nieuwe en leuke alternatieven. Een mooie aardewerk of glazen schaal van een duur merk behoort tot de mogelijkheid, maar het moet goedkoper kunnen! Struinend op internet kom je de leukste Do It Yourselfs tegen. Op naar de winkel dus, op zoek naar mooie schalen, kaarsenstandaards en boomschors! Met een paar schroeven en een beetje lijm moet het dan toch lukken! De boomstam en een houten kaarsenstandaard waren snel gevonden, gekocht en aan elkaar gemaakt. Erg sjiek is de standaard niet, maar wel heel leuk voor de herfst en voor een vintage cake. Hij is helaas niet geschikt voor de kleurrijke kinderverjaardagstaarten. Ik ben er dus nog steeds over aan het nadenken, geen straf hoor! Zijn er misschien mensen met leuke ideeën of heeft iemand een mooie taartstandaard in de kast staan die nooit wordt gebruikt? In dat geval zou ik graag een privebericht van jullie ontvangen op Facebook of via de mail; miron1999@hotmail.nl .

Ik heb ook zo’n spijt van mijn opruim drift tijdens mijn verhuizing een paar jaar geleden. Ik deed toen nog niet aan taart bakken, en heb meerdere etagères en bordenstandaard zo naar de kringloopwinkel gebracht. Ik heb kastruimte genoeg, dus ben druk op zoek om dit weer op te vullen, nu met mooie standaards en etagères!

De boomstam standaard kon ik na het maken gelijk in gebruik nemen voor deze herfstcupcakes! Een klant belde op; ik kan maar geen gelegenheid bedenken om cupcakes bij je te bestellen, kan het gewoon vandaag, omdat ik er nu zo een onwijze zin in heb?! Leuk toch!

Volg mij op Facebook  en blijf op de hoogte van al mijn gemaakte taarten en cupcakes, zo komt er misschien ook straks een mooie nieuwe taartstandaard voorbij!

 

Groetjes, Miranda