Cupcakes Maken met Lola

Hou je van cupcakes en maak je graag mensen blij? Dan moet je het boek 'Cupcakes maken met Lola' hebben.

1523

Door Diana Rozendaal – Lola? Lola’s is de hipste cupcakebakkerij in Londen! Met dit boek kun je cupcakes met de meest verfijnde smaken zelf maken. Het boek heeft mijn lievelingskleur blauw. Bij elk recept staat een foto. Foto’s, zo prachtig, dat je meteen zin krijgt om te bakken én te eten. Ik vind het bijna zonde om dit boek in de keuken te gebruiken. Het heeft een omslag en blijft best moeilijk open liggen, dus moet ik het af en toe met mijn vieze vingers aanraken.

Ik ga voor de fluweelzachte regenboogcakejes (ter ere van de regenboognatie) uit het hoofdstuk ‘Over the top.’ Best uitdagend met witte wijnazijn en een topping van mascarpone en roomkaas… maar gelukt. Zo luchtig, zo lekker. Wat een succeservaring op het feestje van mijn vriendin! “Ik wil ook een groene!”, “Wat een smaaksensatie!”, “Ik kan er wel 50 op!”, “Diana, dit zijn mijn allerliefste lievelingscakejes ooit!” Hou je van cupcakes en maak je graag mensen blij? Dan moet je dit boek hebben.test_cupcakes maken met lola


Titel: Cupcakes maken met Lola
Auteur: Victoria Jossel & Romy Lewi’s van Lola’s
Uitgever: Veltman
ISBN: 9789048305872
Aantal pagina’s: 144
Aantal recepten: 60
Taal: Nederlands
Verkrijgbare talen: Nederlands, Engels
Adviesprijs: € 14,99
Moeilijkheidsgraad: uitdagend