Mijn Cupcake Boek

Toen ik door dit boek bladerde, werd ik erg enthousiast bij het zien van alle vrolijke projecten. Ik wilde alles wel uitproberen.

1498

Door Nicky Tenthof van Noorden – Uiteindelijk heb ik gekozen om het ‘brownie uiltje’ te maken. Het boek bleef keurig openliggen. Door de vele foto’s en tekeningetjes was het recept voor de brownies makkelijk te volgen en ook de beschrijving van het decoreren was makkelijk te volgen.
In het boek staan 35 verschillende projecten. Deze projecten zijn gebaseerd op enkele basisrecepten. Er staan zowel makkelijke als uitdagende projecten in. Bij het doorbladeren kreeg ik allerlei ideeën om het net iets anders te maken.

Ik heb enkele 7-jarige kinderen gevraagd om een stukje voor te lezen uit het boek. Hier en daar staan er soms wat moeilijke woorden, maar met de foto’s en tekeningen kan het bijna niet fout gaan. Bij elk project wordt keurig aangegeven wat de moeilijkheidsgraad is. Ook wordt er vermeld wanneer er hulp van een ouder nodig is. De kinderen waren erg enthousiast geworden bij het zien van het boek.
Conclusie: Dit boek bevat leuke uitdagende projecten voor kinderen.


Titel: Mijn Cupcake boek
Ondertitel: 35 leuke ideeën voor het versieren van cupcakes, cakepops en nog veel meer, voor kinderen vanaf 7 jaar
Auteur: Susan Akass
Uitgever: Veltman uitgevers
ISBN: 978 90 483 0673 2
Aantal pagina’s: 128
Aantal recepten: 9 basisrecepten, 35 projecten
Taal: Nederlands en Engels
Adviesprijs: €12,50
Moeilijkheidsgraad: (redelijk) makkelijk voor kinderen