CreaCollege: hét creatieve event voor jou!

896

Kun jij ook niet stilzitten en besteed jij al je vrije tijd aan jouw creatieve hobby of bakken?Breng jij dagen lang door opzoek naar de laatste trends en DIY-inspiratie? Wil jij de nieuwste materialen voelen en uitproberen? Dan is CreaCollege hét creatieve event voor jou!

Kom op 27, 28 & 29 september 2019 naar Evenementenhal Gorinchem. Alle creatieve hobby’s zijn hier te vinden, van handlettering, mixed media en handwerken tot bakken en heel veel meer… Volg een van de vele workshops gegeven door bekende designers, ontdek de nieuwste trends bij de vele creatieve experts en woon de taartenwedstrijd bij!

Crea College en Taart & Trends werken samen!

Dit najaar is er voor het eerst een nauwe samenwerking tussen Crea College en Taart & Trends gevormd. Samen zetten wij de Taart & Trends Experience neer tijdens Crea College Gorinchem. Bewonder, proef en koop hier schitterende taarten en materialen.

Bekende designers

Tijdens Crea College zijn Jillbeesz, Het Bakbijtje, Easy Drip By The Little Cake Shop en nog veel meer patissiers. Daarnaast zijn er geweldige designers aanwezig zoals Karin Luttenberg, Mashtag en GoudenLijntjes. Workshops, Q&A’s, en fotomomenten zijn allemaal mogelijk.

Bezoek dit creatieve feestje!

»   Doe mee met een van de vele workshops;

»   Volg interactieve masterclasses van bekende designers;

»   Shop bij meer dan 100 verschillende winkels;

»   Ontmoet je favoriete designers tijdens de Q&A’s;

»   Vraag advies aan creatieve experts;

»   Ervaar heel veel gezelligheid met je kind, zus, moeder of vriendin!

Je gaat naar huis met een tas vol nieuwe materialen en veel creatieve inspiratie om met jouw DIY projecten aan de slag te gaan… Wat een dag!

 Koop nu hier je Early Bird ticket met korting tot 10%!