Christmas at the Cupcake Cafe

Een heerlijk boek voor in de kerstvakantie! De vakantiesfeer, de geuren van versgebakken kerstbrood en kaneelmuffins en het winterse gevoel zijn in dit boek heel goed neergezet.

2034
Door Michelle de Koning – Dit boek is het vervolg op Meet me at the Cupcake Cafe, maar is ook heel goed op zichzelf te lezen. Sterker nog: ik zou zeggen lees één van de twee, anders is het veel van hetzelfde. In ‘Meet me’ begint Issy Randall een cupcake café en vindt ze een leuke vent. Maar in dit tweede deel gaat natuurlijk iets mis, anders is er geen verhaal (zo komt het een beetje op me over). Ook met de andere karakters in het boek – de vrouwen die haar helpen in het café en haar beste vriendin – loopt niet alles even soepel, maar komt het aan het eind toch nog goed. Zoals dat hoort bij dit soort boeken.
Oké, ik schets het een beetje te kort door de bocht. Ik denk alleen dat je óf dit boek óf de voorganger moet lezen. Want ze lijken in mijn ogen te veel op elkaar om allebei echt leuk te zijn. Dus zoek je een boek voor de kerstvakantie? Neem dan deze, want ik moet wel zeggen: de vakantiesfeer, de geuren van versgebakken kerstbrood en kaneelmuffins, en het winterse gevoel zijn in dit boek heel goed neergezet.

Titel: Christmas at the Cupcake Cafe
Auteur: Jenny Colgan
Taal: Engels
ISBN: 9780751550337